Om oss

Krem Kafé & Konditori, den helt nye kulturkaféen på Holmlia.

Krem Kafé og Konditori / Holmlia kulturkafé er en drøm som har gått i oppfyllelse for mange og spesielt vår daglig leder Nayat.
Nayat har i en årrekke vært frivillig blant flere organisasjoner på Holmlia og har som lokalbefolkningen over tid sett behovet for en sosial møteplass hvor folk i alle aldre med forskjellige etnisitet kan både treffes og få arbeidserfaring. Med mange års erfaring innen kjøkken og konditori fra blant annet Theaterkafeén og Matspecialen i Oslo er Nayat en stor ressurs for de som ønsker å lære mer om yrket.

Mandag 15.april åpnet vi dørene til kaféen for første gang etter omtrent 16 måneder med kartlegging, planlegging og oppussing.
Holmlia kulturkafé er en nøye planlagt kafé og konditori med 36 sitteplasser i et lokale designet fra bunn av med et kjøkken tilpasset vår egen lille produksjon.

Hos oss finner du til enhver tid ferske egenproduserte varer med inspirasjon fra vårt mangfoldige lokalmiljø.
Vi er stolte over at vi sammen har klart å skape en sosial møteplass for alle.

Enten du er på farta, ønsker å bestille kaker fra vår meget dyktige konditor eller en plass å nyte din håndlagde lunsj og dessert, er dette plassen for det.
Med lokalbrent kaffe fra Lippe og espressomaskin fra Rancilio får du en kopp kaffe utenom det vanlige.

Velkommen til Krem kafé og Konditori, et ideelt aksjeselskap hvor alt overskuddet i bedriften går tilbake til formålet.

En stor takk til våre samarbeidspartnere:

Oslo sør-satsingen, Bydel Søndre Nordstrand, OBOS, Prospera Stiftelsen, Studio Inspira, METOS, Lippe, Smart Rehabilitering, Terra Elektro, Oslo Rør og Varmeteknikk AS, Optimal VVS & BYGG AS og alle andre som har bidratt frivillig.